A fost prins un hoț de buzunare care acționa în autobuzele RATB

0
195

1.3

E un lucru stiut ca de fiecare data cand mergem cu RATB-ul (dar si cu metroul) trebuie sa avem grija de bunurile noastre, deoarece sansele sa fim furati sunt destul de mari.

Din fericire, iata ca unii dintre hoti sunt prinsi, la fel cum a patit cel din autobuzul 311 din Bucuresti.

In dimineata de joi, 4 februarie a.c., politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au identificat si prins in flagrant un barbat in varsta de 30 de ani, imediat dupa ce a sustras un telefon mobil din buzunarul gecii unui calator.

In jurul orei 10.30, politistii Brigazii de Politie pentru Transportul Public, actionand pentru prevenirea si combaterea furturilor din buzunare, genti si posete, in statiile si in mijloacele de transport in comun, au observat un barbat care, prin comportamentul afisat, le-a atras atentia.

Astfel, acesta a fost observat cum, in timp ce se afla in autobuzul liniei 311, intre statiile “Pod Lacuri” si “Titan”, a sustras un telefon mobil din geaca unei barbat in varsta de 77 de ani.

Imediat dupa constatarea comiterii infractiunii, s-a actionat, reusindu-se prinderea celui in cauza si conducerea acestuia la sediul politiei pentru verificari.

Datorita interventiei prompte, prejudiciul produs a fost recuperat in totalitate, bunul in cauza fiind predat persoanei in drept.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor.

LEAVE A REPLY