Candidat surpriză la Primăria Capitalei: Vreau să îl bat pe Băsescu

0
155

Traian-Basescu

Fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase a venit, luni seară, la Realitatea TV, la emisiunea Jocuri de Putere, moderată de Rareş Bogdan. Ex-sportivul a discutat despre varianta unei candidaturi la Primăria Capitalei.

“Stau pe la St Tropez, dar nu am vilă. M-am întors acasă, am văzut St Tropez, dar nu sunt un fan.

ilie_nastase_realitatea_53954200Eu nu mi-am pus in gand sa candidez la Primarie. Daca Basescu ar candida, atunci as candida si eu. Pentru ca vreau sa-l bat pe Basescu. Cred, totusi, ca el nu va candida. M-am nascut in Bucuresti, iubesc Bucurestiul.

Arata frumos vila asta de la Saint Tropez. Vila lui Horia Simu, nu-l cunosc. Am discutat la Senat: ar trebui sa existe un DNA al celor care au furat banii în Romania”, a spus Ilie Năstase la Realitatea TV.

“Am un prieten cu o avere de 480 de milioane de euro. Şi-a luat o vila mai mica decat asta, cu 14 milioane de euro. Nu stiu cum a luat-o el cu 3 milioane. ERu cred ca asta nu poti s-o iei sub 10 milioane de euro.

S-ar putea sa nu mai avem păduri deloc. Daca ne concentram pe fiecare bucata, recuperam ceva. Daca nu, ne pierdem si identitatea. Cum e posibil sa mergem in aceleasi greseli?

Daca nu vrei sa platesti pe autostrada, mergi pe drumul vechi. Dar daca vrei pe autostrazi, mergi si repede, aduci si turisti.

Credeti ca sunt singurii care si-au cumparat vile? Vor mai fi si altii. Vin si aia de la ţinutul secuiesc, mai apare un steag pe Arcul de Triumf.

In Romania se vietuieste, nu se supravietuieste, e mult mai grav. Copiii se imbraca in aceleasi haine, nu stiu daca se spala pe dinti, dar tinuta e aceeasi, e foarte grav.

La Cluj, la un taximetrist am vrut sa-i las 50de lei, cursa costa 22 lei, şoferul nu mi-a luat banii. A zis ca sa iau restul. Sala de spor de la Cluj arata senzational. L-am felicitat pe domnul Boc. A fost meciul de Fed Cup, a fost un meci de baschet. Oamenii au unde să meargă să vadă sport. Mi-e rusine de ce se intampla la Bucureşti.

Atmosfera de la Cluj imi aduce aminte de anii 70”, a adăugat Năstase.

“Am promis ca nu candidez la Primaria Capitalei. As fi vrut ca acesti 4 ani sa-i petrec cu fetele mele. Asta e decizia mea. M-a durut rau ca n-am castigat acum 20 de ani. As fi facut multa treaba, curatenie in Bucuresti, mai multe nu puteam.

De la zero s-a facut un singur lucru: Arena Nationala. Aeroportul e peticit, autostrăzile sunt dezastru.

Un sfert de miliard de euro cheltuiti si sa nu jucam pe Arena Nationala. Stam si ne uitam la stadion. Ingrijirea stadionului trebuie data la o firma privată, sa nu se mai ocupe Primaria de el.

Băgati, fratilor, bani in sport, ca sportul inseamna sanatate!”, a mai zis Năstase.

 

LEAVE A REPLY