S-a deschis magazinul profesional de mângâieri. Câţi clienţi crezi că are?

0
283

couple-hug-love-separate-with-comma-Favim

Cu toţii am experimentat şi momente proaste, în care avem nevoie de un umăr pe care să plângem, o îmbrăţişare, o strângere de mână sau o vorbă bună. Dacă nu ai o relaţie de cuplu, prieteni pe care să te bazezi sau părinţii aproape, nu trebuie să disperi. Cineva a găsit o soluţie ingenioasă prin care poţi alina singurătatea şi alunga tristeţea.

Samantha Hess din Portland, Oregon a venit cu o idee genială. Fiind o “profesionistă în îmbrăţişări”, ea ştie cât de importantă este puterea legăturii umane, de aceea s-a gândit să deschidă un magazin ce încurajează dezmierdările şi giugiulelile. Astfel, pentru 60 de dolari orice persoană se poate relaxa cu o sesiune de îmbrăţişări, mângâieli şi conversaţii empatice şi de calitate.

Cu toate că este deschis recent, magazinul denumit Cuddle Up To Me este la mare căutare, atingând 10.000 de cereri, în doar o săptămână. Ideea acestei afaceri i-a venit într-un moment de cumpănă din viaţa ei. La început Samantha oferea îmbrăţişări la domiciliul clientului, dar pentru că cererea a fost foarte mare a decis că e timpul să se “extindă”, potrivit site-ului independent.co.uk.

Proprietara susţine că întreaga şedinţă este filmată şi atrage atenţia că magazinul de îmbrăţişări nu e destinat strict adulţilor, copiii fiind primiţi cu braţele deschise.

LEAVE A REPLY