Anda Adam, scoasă de poliţişti de la masaj

0
123

anda-mare

Anda Adam (35 de ani) a fost nevoită, luni seara (8 februarie), să îşi întrerupă şedinţa de înfrumuseţare din cauza unui echipaj de poliţie. De unde şi până unde? Ei bine, din cauza ei! Clipele de relaxare la salon i-au fost tulburate pentru că artista parcase aiurea, scrie Click.ro.

ANDA 1

Anda Adam este atentă cu imaginea ei, dar nu şi cu regulile de circulaţie. Zilele trecute, mai exact luni seara, fotoreporterii Click! au surprins-o pe artistă la un salon de înfrumuseţare, unde a fost răsfăţată ca o divă. Doar că şedinţele ei de masaj şi tratamentele cosmetice au fost întrerupte de o veste proastă: în faţa salonului, un echipaj de poliţie îi fotografia de zor bolidul, un Porsche Panamera de aproape 100.000 de euro, pe care Anda îl parcase “pe dos”, inspirată, parcă, de celebrul vers al lui Smiley.

ANDA 2

Astfel, Anda a coborât val-vârtej în stradă, în timp ce un poliţist îi fotografia din toate unghiurile maşina, lăsată fix pe prima bandă de circulaţie. Degeaba a încercat cântăreaţa să-i explice poliţistului câte în lună şi în stele, căci acesta nu a dorit să treacă incidentul cu vederea. După o discuţie de câteva minute cu omul legii, Anda s-a întors în clădire. Nu pentru un alt masaj, ci pentru a-şi lua geanta în care se aflau actele.

Le-a predat echipajului pentru întocmirea procesului verbal, după ce acesta a constatat că autoturismul era staţionat neregulamentar. A semnat apoi actele întocmite de poliţist şi s-a urcat la volanul maşinii personale, în căutarea unui loc de parcare adecvat.

E campioană la abateri în trafic
În septembrie 2007, Anda a fost obligată să plătească o amendă de 500 de lei, după ce a fost surprinsă în timp ce conducea un BMW, cu toate că avea permisul suspendat. În februarie 2013, Anda a avut din nou probleme cu parcarea. Dorind să îşi ducă o prietenă la o ciocolaterie din Dorobanţi, cântăreaţa şi-a “proptit” bolidul chiar pe o trecere de pietoni. În decembrie 2013, ea a lăsat din nou maşina pe o trecere de pietoni, de data aceasta cu avariile pornite. Motivul: a intrat într-un magazin să îşi cumpere nişte ghete. În martie 2014, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Anda parcându-şi acelaşi BMW tot pe o trecere de pietoni. Se grăbea… la magazin.

LEAVE A REPLY