Eurovision 2016. Una dintre marile favorite a ratat Selecţia Naţională: „Această experienţă este dureroasă“

1
195

ramona nerra

Ramona Nerra (36 de ani), unul dintre artiştii consideraţi marii favoriţi pentru a reprezenta România la Eurovision 2016, a anunţat că piesa pe care a pregătit-o nu a fost aleasă de juriul de specialitate pentru Selecţia Naţională.

Piesa Ramonei Nerra, „My Heart is Still Winning“, a fost extrem de bine primită de români, mulţi dintre fanii înfocaţi ai concursului fiind de părere că tânăra va primi votul juriului de specialitate, ba chiar cotând-o cu şanse mari de câştig, însă lucrurile au stat tocmai invers.

Chiar dacă numele celor 12 finalişti aleşi de juriu vor fi anunţate mâine de către Televiziunea Română, Ramonna Nerra a dezvăluit, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, că piesa sa nu va fi auzită în show-urile Selecţiei Naţionale Eurovision 2016, precizând că eşecul este unul dureros.

„Pentru mine, experienţa Eurovision se încheie aici. Aş vrea să-i mulţumesc lui Mihai Alexandru pentru că a avut încredere în talentul meu şi mi-a oferit o melodie atât de frumoasă. Această experienţă a fost, din nou, dureroasă, pentru că piesa nu se numără printre cele 12 alese de juriu pentru Selecţia Naţională Eurovision 2016. Înţeleg ce trebuie să fi simţit Walt Disney când proiectul de a construi Disneyland a fost respins de peste 300 de bănci. Un om foarte puternic, care nu s-a lăsat bătut niciodată. Şi acum, datorită încăpăţânării sale, avem unul dintre cele mai frumoase parcuri de distracţie din lume“, a scris cântăreaţa.

De asemenea, aceasta le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea acordată: „Aş vrea să le mulţumesc tuturor fanilor mei, aceşti oameni incredibili care mi-au dat putere şi m-au făcut să cred cu tărie în cântecul meu. Sunteţi cei mai buni! Voi fi veşnic recunoscătoare pentru sprijinul vostru. Nu în ultimul rând, mulţumesc tuturor celor care au scris despre mine şi despre piesa mea. Cu ajutorul vostru tot mai mulţi oameni au ascultat piesa şi pentru acest lucru vă mulţumesc sincer.“

Reacţiile fanilor dezamăgiţi nu au întârziat să apară: „Nu îmi vine să cred. Habar nu am de ce nu au ales melodia asta. Sunt profund dezamăgit, dar capul sus, asta e. Noi te susţinem pe mai departe, meriţi mult mai mult. Mult noroc!“, „Îmi pare rău. Păcat!“, „Nu pot să cred“, „Păcat! O piesă foarte, foarte bună!“

1 COMMENT

LEAVE A REPLY