Un deputat s-a tunat. Mai multe operații estetice?/ Reacția alesului

0
92

ovidiu silaghi

Colegii de partid și jurnaliștii au remarcat ieri la semnarea protocolului dintre PSD și ALDE o schimbare de look a deputatului Ovidiu Silaghi. Câteva urme la nivelul feței i-au făcut pe cei mai mulți să susțină cu tărie că e vorba de e vorba de o serie de operații estetice, scrie stiripesurse.ro.

”Și-a făcut clar operații estetice. Trece prin schimbări radicale, posibil criza vârstei, dar ne-a cam șocat pe toți cu apariția sa”, a spus un coleg de partid al deputatului atunci când a fost abordat pe hol de un grup de jurnaliști curioși.

S-au făcut chiar și pariuri printre jurnaliști și aleși cu privire la fața liderului ALDE.

Solicitat de STIRIPESURSE să comenteze afirmațiile de mai sus și zvonurile privind operațiile estetice, deputatul ALDE Ovidiu Silaghi a povestit de unde ”fața” pe care a afișat-o azi:

”Am tras cu o arma intr-un poligon cu o armă care avea un recul foarte mare si cum am fost prevenit m-a pocnit foarte tare. Era o armă cu luneta si m-a izbit luneta si in momentul ăla cei de acolo mi-au dat un oraf sa imi pun la ochi. Am urmă de la lunetă. Reculul a fost foarte mare. Nu cred ca praful pus înseamnă operații estetice.

-Părul il vopsiti?
Hai sa vb si politic. De acum vreti sa stiti tot?
-Da
Bine, atunci vă spun că țin și regim alimentar și am slăbit de la 87 la 83 de kilograme.”, a spus el.
Ulterior a trimis o fotografie cu tratamentul pe care il urmează:
content-image
Plus un mesaj de duh: ”Poate îmi shimb și identitatea să candidez sub un alt nume”.

LEAVE A REPLY