Accident RATB în această dimineață: O persoană a căzut din tramvai

0
625

tramvai t

Un accident s-a petrecut, joi dimineaţă, pe linia tramvaiului 41, în zona Ciurel din Bucureşti. Circulaţia tramvaiului a fost blocată 45 de minute, sute de călători au coborât din tramvaie pentru a ajunge la serviciu.

UPDATE. “În jurul orei 8.05, pe linia tramvaiului 41, la staţia Virtuţii, zona Pod Ciurel, pe sensul spre Piaţa Presei Libere, unui călător aflat în mijlocul de transport, i s-a făcut rău şi, la coborâre, a căzut pe refugiu, în dreptul uşii a treia. Conform procedurilor legale, tramvaiul a fost nevoit să staţioneze, aşteptând sosirea la faţa locului a unor echipaje de la SMURD şi de la Poliţie. Călătorul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal.

CITESTE SI: Internet GRATUIT la METROUL din București până la sfârșitul lunii martie

Incidentul a generat blocarea circulaţiei tramvaielor şi perturbarea traficului pe această linie. Pentru preluarea călătorilor care circulau pe linia de tramvai 41, RATB a introdus o linie navetă de autobuze, 641. Circulaţia a fost reluată la ora 8.50, linia navetă continuând să funcţioneze până la reintrarea în graficele programate”, au informat oficialii RATB.

Potrivit reprezentanţilor RATB, o persoană aflată în stare de ebrietate a căzut din tramvai.

“A fost un blocaj de 45 de minute. În acest moment (9.15) circulaţia a revenit la normal. Un călător băut a căzut dintr-un vagon al tramvaiului 41”, au declarat reprezentanţii RATB pentru RomaniaTV.net.

Potrivit unui martor ocular, sute de persoane au coborât din tramvai şi au plecat pe jos spre serviciu.

O ambulanţă SMURD s-a deplasat la faţa locului. Călătorul care a căzut din tramvai a fost transportat la spital.

 

LEAVE A REPLY