Andra anunta lansarea noului videoclip. Vezi primele imagini din “Iubirea schimba tot” – VIDEO

0
328

andra

Andra, jurata de la “Românii au talent”, lanseaza luni, la ora 18:00, piesa si videoclipul piesei “Iubirea schimba tot”, productie Andra Records si MediaPro Music.

Dupa ce ultimul ei single “Niciodata sa nu spui niciodata” a inregistrat un record si a facut un milion de vizualizari in 24 de ore, teaser-ul clipului a atras deja atentia tuturor!

“E o piesa cu un mesaj special si puternic, in care eu cred ca fiecare se poate regasi intr-un fel sau altul. Imi plac mult versurile, sunt sensibile si spun o poveste frumoasa, de suflet. Eu chiar cred ca iubirea schimba tot, schimba suflete, vieti. Cred ca iubirea vindeca rani si implineste oameni. In plus, la nivel muzical, ma bucur ca e o piesa lenta, stiu ca fanii asteptau asta de la mine si ma bucur ca le pot oferi melodia aceasta ca un cadou”, spune Andra despre single.

Videoclipul e regizat de Alex Ceausu si sustine piesa cu un scenariu original. S-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire si are un final oarecum neasteptat. Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu s-au ocupat de costume, Alex Abagiu a fost responsabil cu partea de make-up si Alexandra Dragan cu partea de hair styling. In cateva scene Andra a adoptat un look inedit, care va surprinde fanii si pe care ea si l-a dorit de multa vreme.

Personajul principal masculin e interpretat de actorul Aurelius Surulescu, alaturi de care Andra a mai aparut si in videoclipul “What about us”. Acesta joaca in clip alaturi de Elena, iubita lui si in viata reala.

LEAVE A REPLY