VESTE neaşteptată pentru Victor Ponta în această dimineaţă. Mesajul este INDISCUTABIL

1
177

Victor-Ponta

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu-şi doreşte ca Dacian Cioloş să mai fie la Palatul Victoria după alegerile parlamentare sau cel puţin nu în funcţia de premier, precizând că urmăreşte “cu mare atenţie” activitatea Guvernului.

Despre fostul premier Victor Ponta, Dragnea a spus că îl vede din nou în Parlamentul României “dar poate nu numai”, fără să dea alte detalii.

Liviu Dragnea a fost provocat să îşi spună părerea despre viitorul politic al actualilor lideri, după alegerile parlamentare care vor avea loc la sfârşitul anului. “Nu-mi doresc să mai fie la Palatul Victoria sau cel puţin nu-mi mai doresc să fie în funcţia de prim-ministru. La anul, cred că va fi într-o instituţie internaţională, în Europa sau în SUA”, a spus preşedintele PSD despre premierul Dacian Cioloş, la România TV.

El a mai susţinut că nu vede niciun viitor politic pentru copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. În acelaşi timp, liderul PSD consideră că fostul preşedinte Traian Băsescu se va retrage.

“Cred că o să-i treacă joaca asta de-a politica”, a comentat social-democratul.

1 COMMENT

  1. Pe Dragnea si pe Ponta eu ii vad curand la ‘parlamentul’ de la Jilava ! Iar la alegeri PSD-ul-gruparea infractionala organizata va disparea… ca si UNPR… ca si ALDE…

LEAVE A REPLY