Ce poţi face în Bucureşti, de VALENTINE’S DAY

0
292

evenimente_bucuresti_valentine_s_day_45803900

EVENIMENTE VALENTINE’S DAY BUCUREŞTI: Ziua Îndrăgostiţilor aduce o serie de evenimente tematice în Capitală- dar nu numai. Pe 14 februarie sunt organizate concerte, expoziţii şi spectacole de care se pot bucura şi cei care sărbătoresc această zi, dar şi cei care se declară împotiva ei. 

EVENIMENTE VALENTINE’S DAY BUCUREŞTI:

  • Brunch la Muzeul Naţional de Artă Contemporană Pe terasa de la MNAC are loc un eveniment cu gătit live şi muzică. “Combinăm arome, sunete și energii într-un fusion brunch la MNAC. Live cooking pe terasă, bar, muzică, food & more cu FROG. Acces liber cu mașina / taxiul, parcare în fața muzeului.

Intrare gratis la toate expozițiile din muzeu. Program: 11:00 – 18:00″, se precizează în descrierea evenimentului.

  • Concert în Parcul Titan În parcul Titan are loc un spectacol organizat de Primăria Sectorului 3, începând cu orele 16. Evenimentul se deschide cu ateliere pentru cuplurile îndrăgostite, cabine foto cu accesorii haioase, urmând apoi recitaluri susţinute de White Mahala, Anda Adam şi Voltaj.
  •  Anti-Valentine’s Day party la Club A Trupa Ţapinarii continuă tradiţia concertului anual Anti-Valentine’s Day, concert care va avea loc cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor, adică pe 13 februarie. Concertul începe la ora 22.
  •  Romeo şi Julieta la Teatrul de Operetă Cei care vor un VALENTINE’S DAY tradiţional, pot alege musical-ul Romeo şi Julieta, pus în scenă la Teatrul de Operetă “Ion Dacian” pe 14 și 15 februarie- deşi spectacolul are influenţe moderne şi nu e tocmai tradiţional.
  •  Expoziţia Cărţi cu răspundere limitată” de la Biblioteca Naţională Dacă vreţi să faceţi ceva mai puţin convenţional de VALENTINE’S DAY, puteţi vizita expoziţia de la Biblioteca Naţională, care cuprinde lucrări publicate în detenţie în perioada 2010-2015, intitulată “Cărţi cu răspundere limitată” şi care include volume semnate, printre alţii, de Gigi Becali, George Copos şi Mihai Stoica.
  • Concert Maria Răducanu la Teatrul de Artă Maria Răducanu va susţine două concerte, duminică, la Teatrul de Artă. Primul începe la ora 19.15, iar al doilea- la 21.15. Preţul biletului este de  31,5 lei / 21 lei (studenți/elevi/pensionari).
  •  Concert în Hard Rock Cafe Dalma Kovacs va susţine un concert cu intrarea liberă în Hard Rock Cafe. Detalii, aici. Valentine’s Day în mall Pentru cei care vor să petreacă VALENTINE’S DAY în mall, AFI Cotroceni a pregătit concursuri şi un moment sportiv.

sursa: b365.ro

LEAVE A REPLY