Adrian Năstase, imagini inedite. Rupe ringul de dans la ziua fiului lui, Andrei VIDEO

0
931

NASTASE

Imagini inedite cu Adrian Năstase. Prezent la ziua de naştere a lui Andrei, fostul premier al României s-a remarcat pe ringul de dans.

Fericit că fiul lui cel mare împlineşte 30 de ani, Adrian Năstase a fost responsabil cu distracţia, scrie cancan.ro. Şi ca să demonstreze că este un tată cool, şi-a invitat viitoarele nore la dans, scrie Cancan.ro. Fostul premier a scris şi un mesaj de blogul personal de ziua fiului său.

Alături de urarea clasică de “La mulţi ani”, Adrian Năstase a postat şi o fotografie cu Andrei, de când era mai mic. Băiatul apare alături de două femei, una dintre ele este Dana Năstase, mama sa.

Cunoscut drept un excelent dansator încă de la petrecerile PSD și TSD din anii ’90 – 2000, Adrian Năstase a redicidivat de ziua fiului său, Andrei.
Fostul premier a învârtit plin de grație o tânără până aceasta n-a mai putut să zică ”Jos PSD!” din cauza amețelii.

Nu contează cantitatea invitaților, ci calitatea

În noaptea de 11 spre 12 februarie, Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului prim-ministru, și-a sărbătorit trecerea în cel de-al treilea deceniu de viață la Bonton, în zona Herăstrău a Capitalei. Pe lângă prietena lui Bianca Ciuvăț, Andrei i-a mai avut invitați pe cei doi părinți, pe fratele său Mihnea și prietena acestuia, Corina, pe Alex Erbașu cu prietena, plus patru trei ”necuplați”: Bianca Taban, Flore Salalidis (celebra din scandalul “Crocodilul in jacuzzi” cu Irinel Columbeanu)și Ciprian Cerbulescu (fiul fostului sef de la Protectia Concumatorului).

VIDEO AICI

LEAVE A REPLY