TOPUL celor mai penibile accesorii auto pe care şoferii din România le agaţă la oglindă

0
146

Soferii din România sunt creativi când vine vorba de propria mașină, decorând-o cu cele mai trăsnite accesorii. Moda accesoriilor auto este într-o continuă schimbare, românii care au plecat peste hotare au împrumutat dar și adaptat o mare parte dintre acestea. Să vedem câte dintre aceste accesorii le recunoașteți sau pe care dintre ele le-ați avut și voi la oglindă!

1. Jucării de pluș

jucarie

De obicei, jucăriile de pluș sunt suspendate la oglinda retrovizoare de reprezentantele sexului frumos. Fie că e vorba de Mickey Mouse sau de Donald, jucăriile de pluș transmit un mesaj clar: „Atenție! Sunt femeie!”.

2. CD-uri

cd

A existat o perioadă în care circula zvonul potrivit căruia un CD agățat la oglinda centrală putea să facă orice aparat radar inutil. Fals. Asta nu i-a oprit însă pe șoferii români să pună acest accesoriu care devine exagerat de strălucitor în zilele luminoase de vară.

3. Mătănii și icoane

icoane

Cei mai credincioși agață mătănii, genul de mărgele care se bălăngăne la fiecare curbă pe care o ia șoferul. De multe ori, acestea sunt completate de o iconiță sfințită.

4. Fanioane

Microbiștii simt nevoia să-și manifeste iubirea pentru fotbal și în trafic. O fac prin înjurături. Unii dintre ei, au întotdeauna în mașină agățat un fanion. Fie că e cu Steaua, Dinamo sau echipe din străinătate, acești conducători auto transmit la fiecare pas faptul că simpatizează cu echipa X sau Y.

5. Zaruri

zaruri

 

Moda zarurilor a fost introdusă pe tărâmul mioritic de TIR-iștii aflați în trecere prin România. Aceasta a prins rapid în rândul șoferilor care păreau că joacă barbut la volan.

LEAVE A REPLY