Firea, mâhnită pe cei care l-au JIGNIT pe Dragnea: Habar n-au ce vorbesc cei care critică

5
251

gabrielavranceanufirea1

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, sare in apararea sefului de partid, Liviu Dragnea, si ii ataca pe cei care au criticat vehement „legea defaimarii”.

Firea sustine ca romanii care s-au aratat deranjati de „legea defaimarii”, pe care ea o numeste „legea tolerantei”, nu stiu despre ce vorbesc pentru ca nu au citit legea.

„Este regretabil faptul ca dezbaterea publica asupra legii tolerantei ignora textul legii si sunt comentate doar afirmatii fara acoperire, dar care au devenit virale in mediul online. Cine a avut curiozitatea sa citeasca legea, in forma amendata de comisiile Camerei Deputatilor, poate observa cu usurinta ca nicaieri in cuprinsul acesteia nu se face vreo referire care ar fi putut fi interpretata drept un atentat la libertatea de exprimare, nici in general, si cu atat mai putin in mediul online”, sustine Firea intr-un comunicat de presa.

Gabriela Firea tine sa arate ca legea este „pozitiva”. „Legea este una pozitiva, care indeamna la educatie pentru toleranta si la salvarea diferentelor pluriculturale care dau frumusetea societatii romanesti. Nu este o lege care sa se concentreze pe coercitie, din contra. Amenzile despre care se tot vorbeste sunt cele prevazute deja in Ordonanta 137 referitoare la discriminare, iar aceasta lege nu aduce nou decat conceptul de defaimare sociala, statuand faptul ca simpla apartenenta la un grup social, de orice natura, cu exceptia celor care contravin ordinii de drept, nu poate fi subiect de jigniri sau ofense”, mai spune vicepresedintele PSD.

„Este regretabil ca o lege a tolerantei este combatuta cu atata virulenta, fara un just temei, ceea ce demonstreaza ca, dincolo de imperfectiunile acestei legi, trebuie sa facem ceva pentru ca dezbaterea publica sa se concentreze pe argumente si idei si nu pe emotii sau persoane”, incheie Gabriela Firea.

Mii de comentarii critice legate de „legea defaimarii” au fost postate pe pagina de Facebook a presedintelui Liviu Dragnea. Peste 99% dintre acestea au fost sterse.

5 COMMENTS

  1. Fă parașuto, toleranța nu poate fi reglementată prin lege ! Toleranța o ai din buna creștere , aia care vouă , ăștia mari luptători pentru ”toleranță” vă lipsește cu desăvârșire. Atitudinea voastră nu poate fi tolerată fă, ne-am săturat de atitudinea voastră sfidătoare. Nu pot fi tolerant cu o curvă ca tine ori cu un hoț precum Dragnea.

  2. Lili, da’ nu crezi tu ca romanu-i chiar foarte tolerant? Traiesti, nu? Si barbat-tu ala, penalu’, traieste si el, este? Si toti amicii din PSD traiesc? Pai si-atunci?

  3. Ne-am saturat de bunele voastre intentii. Din cauza multelor voastre bune intentii suntem aici.
    Si de data asta tot noi suntem prostii care nu inteleg. Doar voi sunteti buni.

  4. “Familia se bazează pe căsătorie, un act Plin de iubire credincioasă şi liber consimțit între un bărbat și o femeie”si nu mai incercati sa ne bagati pe gat “casatoriile ” intre homosexuali….asta este unul din art. din legea “defaimarii” toleranta fata de minoritatile sexuale…ce minoritati?? sexul este de un singur fel….

  5. De ce sa ai nevoie de toleranta, daca oamenii te plac ? Aaaa stai…ceva e gresit in ecuatia asta :))) “Este regretabil ca o lege a tolerantei este combatuta cu atata virulenta, fara un just temei, ceea ce demonstreaza ca, dincolo de imperfectiunile acestei legi, trebuie sa facem ceva pentru ca dezbaterea publica sa se concentreze pe argumente si idei si nu pe emotii sau persoane”,”- voi ori sunteti schizofrenici , ori suntenti ca in povestile alea, in care nu sunteti constienti de ce se intampla in popor :)))), nu ca ar fi poporul mai breaz, pana la urma lucrurile asta de acolo vin, stiu bine, ei le promoveaza, ei se plang , tipic

LEAVE A REPLY