Dana Grecu a pățit-o: Poliția a prins-o când a încălcat legea

2
265

dana_grecu_1_19894400

Dana Grecu a povestit în emisiunea ”La ordinea zilei” cum a rămas fără permisul de conducere, după ce a fost oprită în trafic pentru că nu ar fi acordat prioritate la trecerea de pietoni.

Dana Grecu a povestit că a fost oprită în trafic de un echipaj care i-a spus că a fost filmată atunci când nu a acordat prioritate însă, atunci când a cerut să vadă filmarea, agentul de la circulație a ridicat din umeri și a trimis-o la echipajul care a constatat abaterea.

Invitat în emisiune, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor Dumitru Coarnă a admis că există o problemă de comunicare și că cineva de la primul echipaj, cel care a constatat abaterea, ar fi trebuit să vină la mașina oprită pentru a prezenta filmarea.

”Adică, eu cred că ar fi foarte în regulă pentru Poliție să vină cu dovada la ”botul” mașinii, pentru că altfel șoferul este tentat să conteste sancțiunea. Nu să se întoarcă din drum. Insist să spun că dacă ai avea dovada sub nas, niciun nebun din țara asta nu ar mai merge în instanță pentru a contesta”, a spus Dana Grecu.

”Eu nu o să contest sancțiunea, însă așa mi s-ar părea normal, să ți se arate dovada pe loc. Nu faceți ca mine, fiți atenți și dacă vrei să contestați, să vă întoarceți din drum pentru a vedea dovada”, a spus Dana Grecu.

2 COMMENTS

  1. Politia minte, Nu are nici o proba. Daca avea o prezenta.Si-au facut planul de amenzi cu tine. Am patit-o si eu. I-am dat in judecata si le-am zis sa prezinte proba audio-video si au zis ca nu au. Din Hotarare reiese ca eu trebuie s-a prezint aceasta proba dupe ce agentul recunoaste ca in momentul trecerii mele prin intersectie NU ERAU PIETONI PE TRECERE, la obiectiuni. Judecatorul a zis ca trebuia imobilizat politistul si s-a ii fi luat proba.Nu l-am amenintat cu pistolul, am pierdut procesul. Cu POLITIA SA NU TE PUI ca te impusca in plina strada.

  2. Asta e legea , consideri ca nu ai gresit ii dai in judecata si dovedesti la proces ca nu ai gresit. Stat militienesc daca musiu Garcea are boala pe tine trebuie tu sa demonstrezi ca nu ai gresit nu ei ca au dreptate . Traim intr-o tara cu multe obligatiisi cu foarte putine drepturi. A nu se intelege ca ocred pe doamna sau politistul respectiv in cazul de fata!!!

LEAVE A REPLY