Dezgustător! Șobolan fotografiat cum se plimba în voie într-un bar de fițe

0
112

sobolan

Clienții unui bar de fițe au avut parte, joi seara, de un… invitat special: un șobolan care se plimba în voie prin local. Unul dintre cei prezenți acolo l-a fotografiat și a postat imaginile pe pagina personală de Facebook… pentru a-l face vedetă.

Mese pline de tineri care consumau fie un ceai, fie o bere, fie alte licori cu sau fără alcool.

Localul din Cluj-Napoca era aproape plin.

Ca mai mereu, doar este renumit drept un bar de fițe, unul cu pretenții, dintr-un oraș mare din România, unde te-ai fi gândit că totul e ca la carte. Sau, măcar, decent și curat. Ei bine, pare-se că lucrurile nu stau chiar așa, deoarece deasupra mesenilor cu chef de vorbă se plimba nestingherit un șobolan. Și nu unul de la petshop care-și duce veacul cu voia noastră, în casele noastre, ci unul… ”maidanez”, care sigur mai avea ceva rude, o sumedenime chiar, poate tot în localul cu pricina.

Un tânăr aflat în barul respectiv a fotografiat patrupedul mic, gri și cu mustăți și a postat imaginile pe pagina personală de Facebook, pentru a le atrage atenția celor care-și fac veacul în localul cu pricina că e posibil, cine știe, ca în vreun cocktail cu ingrediente surpriză să-și fi băgat și botul sau lăbuțele un astfel de exemplar cu patru picioare.

img_0431_0-620x465

 

sursa: libertatea.ro

LEAVE A REPLY