UPDATE M10, partidul Monicăi Macovei, anunţă candidatul la Primăria Capitalei

0
116

Monica_Macovei_3

UPDATE:

Ciprian Ciucu este candidatul M10 la Primăria Capitalei. Monica Macovei a făcut anunţul duminică, într-o conferinţă de presă.

Ciprian Ciucu este director de programe la Centrul Român de Politici Europene şi preşedintele Consiliului Naţional de Integritate, organism care supraveghează activitatea Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ciucu are experienţă în sectorul non-profit, unde a lucrat pentru organizaţii cunoscute precum “Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile”, “Centrul Educaţia 2000+ (Soros Open Network)”. A acordat consultanţă în cadrul mai multor proiecte de asistenţă tehnică (Banca Mondială, Comisia Europeană, USAID, DfID, Unicef, Matra) pentru diferite agenţii şi ministere din România şi Republica Moldova

pp

ALEGERI LOCALE 2016. Partidul M10 urmează să anunţe duminică, la ora 13:00, candidatul formaţiunii la Primăria Capitalei.

Partidul M10 îşi lansează, duminică, la ora 13.00, candidatul pentru Primăria Bucureşti “Am căutat și am găsit candidatul pe care îl merită bucureștenii”, se arată pe pagina de Facebook a M10.

Potrivit informatiilor HotNews.ro, este vorba de un nume surpriza care nu a mai avut de a face cu scena politica.

 

LEAVE A REPLY