Traian Băsescu, din nou urmărit penal. Parchetul a făcut anunţul

2
856

basescu-spune

Parchetul General a decis redeschiderea urmăririi penale a fostului preşedinte Traian Băsescu în dosarul în care senatorul PSD, Gabriela Firea, îl acuza de şantaj, după ce procedura medierii dintre cei doi a eşuat.

”Ieri (n.r. luni) a fost depus la sediul Parchetului procesul verbal prin care suntem încunoştinţaţi că medierea a eşuat şi, prin urmare, procurorul va redeschide urmărirea penală în cauză şi va continua cercetările”, a afirmat Bogdan Licu, la sosirea la CSM.

Senatorul PSD Gabriela Firea declara sâmbătă seara că nu a încheiat medierea cu fostul preşedinte Traian Băsescu, în cazul dosarului aflat pe rolul Parchetului General, din motive care nu îi pot fi imputate.

”Nu am încheiat, din păcate, medierea, din motive care nu-mi pot fi mie imputabile. Cred că nici nu a fost o intenţie foarte serioasă de mediere. Parchetul ne va anunţa, în perioada următoare, ce se va întâmpla cu acest dosar”, spunea Gabriela Firea.

 

2 COMMENTS

  1. Paradoxul este ca s-au gasit destui imbecili care sa il sustina pe acest gunoi numit basescu,care a dus Romania in evul mediu

LEAVE A REPLY