Veste bună pentru studenți și elevi. Ce se va întâmpla cu abonamentele reduse de metrou

1
303

metrou (3)

Până acum, elevii şi studenţii erau nevoiţi să stea la cozi interminabile pentru a-şi face abonamente reduse la metrou. Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România şi Consiliul Municipial al Elevilor București au solicitat Metrorex să le acorde elevilor și studenților posibilitatea de a-și achiziționa abonamente cu 50% reducere de la toate casieriile.

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) şi Consiliul Municipial al Elevilor București (CMEB) au solicitat Metrorex să le acorde elevilor și studenților posibilitatea de a-și achiziționa abonamente cu 50% reducere de tarif de la toate casieriile Metrorex, inclusiv în perioada vacanțelor școlare, în condițiile în care, în prezent, acest lucru este posibil în doar 10 dintre cele 51 de stații existente, potrivit ziarulring.ro.

Conform Alianței, în aceste condiţii, casieriile pentru elevi și studenţi sunt aproape permanent aglomerate, pierzându-se extrem de mult timp la cozi. De asemenea, alianța studenților a cerut și suplimentarea numărului de ghișee și extinderea programului de funcționare pentru casieriile din stațiile cele mai frecventate de studenți (Piața Unirii, Universitate, Grozăvești, Politehnica, Gara de Nord, Romană, 1 Decembrie, Eroilor, Constantin Brâncoveanu, Titan, Victoriei).

Ca urmare a solicitărilor primite din partea elevilor și studenților, reprezentanții Metrorex au decis, duminică, prelungirea programului de lucru în perioadele aglomerate şi dublarea numărului de persoane care lucrează la casele de bilete.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY