ANI, dezvăluiri referitoare la averea lui Dan Voiculescu

1
201

dan_voiculescu_61636800

Surse din interiorul ANI au confirmat ca investigatiile in cazul averii detinuta de Dan Voiculescu si de familia sa au durat mai bine de 3 ani, precizează Trustul Intact.

Se pare ca pe vremea cand era senator, Dan Voiculescu nu ar fi respectat regimul juridic al declararii averii. In acest caz, ANI s-a autosesizat si a facut verificari cu privire la conturile si actiunile pe care fondatorul Trustului Intact si fiicele sale le detin.

Potrivit unor informații, Dan Voiculescu nu s-a prezentat la sediul Agentiei Nationale de Interitate pentru a lua la cunostinta documentele dpusa la dosar si nici nu a vrut sa dea explicatii cu privire la acuzatiile pe care i le-au adus inspectorii de integritate. Nu mai putin de 14 institutii private si de stat au raportat ANI date cu privire la bunurile lui Dan Voiculescu.

Printre acestea, se numara atat ANAF, cat si Bursa de Valori. Verificarile ANI au depasit chiar si investigatiile extraordinare dispuse de catre judecatoarea Camelia Bogdan care prin decizia sa din dosarul ICA a sesizat 9 institutii din Romania si le-a cerut sa vada unde isi ascunde Voiculescu averea.

A fi reusit oare inspectorii de integritate sa gaseasca averea lui Dan Voiculescu pe care judecatoarea Camelia Bogdan o cauta de mai bine de un an?, precizează surse din Trustul Intact.

 

1 COMMENT

  1. Dacă tot debitați idioțenii măcar scrieți corect sau incetați! Dacă și voi vreți să fiți un site de știri, inseamnă că se duce dracului totul in România! Dacă tot vreți să intoxicați măcar faceți-o inteligent.

LEAVE A REPLY