Puterea degetului mic! Ce se intampla in corpul tau daca il masezi timp de un minut

0
164

Practica Jin Shin Jyutsu acopera 26 de centri energetici corporali conectati direct la diferite organe.

finger

Stimularea acestor centri deschide canalele energetice ale organelor corespunzatoare vizate. Rezultatul este o mai buna functionare a organelor interne si o stare de sanatate mai buna. In plus, tot ce ai de facut este sa masezi cu degetele punctele de presopunctura timp de un minut. O tehnica de vindecare extrem de simpla si de rapida.

Aceasta metoda de vindecare se aseamana foarte mult cu acupunctura prin faptul ca necesitata activarea terminatiilor nervoase prin anumite puncte de presiune localizate in diferite zone ale corpului. De fapt, in multe situatii, tehnicile Jin Shin Jyutsu pot inlocui chiar acupunctura.

Iata dispunerea celor mai importante puncte energetice Jin Shin Jyutsu:

Degetul mare

Masarea si tragerea usoara a degetului mare reduce simptomele de tahicardie si insuficienta respiratorie. Acest lucru se datoreaza faptului ca policele „se leaga” in mod direct de inima si plamani.

Degetul aratator

Degetul aratator este conectat la tractul gastro-intestinal. Maseaza si trage usor de degetul aratator pentru a calma rapid simptomele de constipatie, diaree, respectiv dureri si crampe stomacale.

Degetul mijlociu

Si degetul mijlociu comunica in mod direct cu tractul gastro-intestinal, asa ca masarea sa inlatura problemele de constipatie si vindeca deranjamentele stomacale.

Degetul inelar

Masarea degetului inelar imbunatateste dispozitia si are un efect calmant si relaxant.

Degetul mic

Degetul mic este responsabil de functionarea rinichilor si a creierului. Masarea si tragerea usoara a degetului mic sprijina vindecarea rinichilor si reduce simptomele de durere.

Desi sfatul nostru este sa ceri sfatul medicului de fiecare data cand suferi de simptome dureroase, poti recurge la fel de bine si la tehnicile de calmare si vindecare Jin Shin Jyutsu. Efectele benefice ale acestei terapii se instaleaza aproape imediat, noteaza secretele.

LEAVE A REPLY