ANAF a pus sechestru pe conturile lui Mihai Gâdea. Uite ce sumă uriașă trebuie recuperată

5
2273
mihai gadea
Gelu Diaconu, fostul sef al ANAF, a dispus emiterea unei somatii de evacuare a Antenei 3 si a celorlalte firme care au sediul in cladirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum si instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gadea, Daniel Constantin, Camelia si Corina Voiculescu – toti avand datorii la Dan Voiculescu. Decizia a fost luata intr-o sedinta a conducerii Fiscului din 8 februarie, potrivit unui document consultat de HotNews.ro.
Fiscul i-a blocat conturile lui Gâdea si i-a pus sechestru pe avere fiindca are de recuperat 200.000 de euro! Voiculescu i-a dat lui Gadea 200.000 de euro imprumut, bani pe care Gadea trebuie sa ii returneze, scrie NasulTV.ro. Doar ca banii nu vor mai ajunge la Voiculescu ci se vor duce direct la Bugetul Romaniei!
O alta decizie luata de conducerea ANAF vizeaza cererea catre companiile de utilitati de intrerupere a furnizarii serviciilor pana la incheierea de contracte cu noul proprietar, adica statul roman.Reamintim ca pe 15 februarie, ANAF a notificat Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti – Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare, potrivit unui comunicat al Fiscului.

ANAF este condusa acum de Daniel Diaconescu, presedinte interimar, dupa ce Gelu Diaconu a fost demis de premierul Dacian Ciolos pe 11 februarie, in urma inculparii acestuia intr-un dosar instrumentat de DNA.

 

5 COMMENTS

  1. ACESTI SUNT BANI LA VEDERE DAR UNDE SUMT MILIOANELE ,PE CINE VREA RASPOPITU SA PACALEASCA
    DEFAPT ESTE CAMPION LA MINCIUNI

  2. Cercetarile trebuie extinse si solutionate in privinta banilor Romaniei din decembrie 1989, banii de la Crescent pe care varanul basinos si i-a insusit prin transferul in propriile conturi din Cipru…de ce DIICOT, DNA si SIE nu extind cercetarile?

LEAVE A REPLY