Grav incindent la un mall din România. O fetiţă a căzut în gol două etaje

0
645

iulius mall

O fetiţă de cinci ani a ajuns la spital după ce a căzut în gol, două etaje, în interiorul centrului comercial Iulius Mall Timișoara. Fetiţa a scăpat ca prin minune, fiind în afara oricărui pericol. Reprezentanţii Iulis Mall susţin că fetiţa a fost lăsată nesupravegheată.

Un grav incident petrecut, marţi, la Iulis Mall Timişoara, se putea sfârşi tragic. O fetiţă în vârstă de cinci ani a căzut în gol două etaje, de la etajul unu până la demisol. Fetiţa, însoţită de mama sa, tocmai ieşise de la orele de engleză susţinute într-o locaţie din Iulius Mall şi se juca alături de un alt copil în momentul în care s-a produs incidentul.

„Copiii s-au jucat şi fetiţa a fost agăţată de banda de la scările rulante care urcă spre jocurile de noroc şi a fost târâtă între bandă şi balustradă. Neavând unde să pună picioarele a căzut în gol. Distanţa de la care a căzut este de aproximativ 10-11 metri. Practic, sunt două etaje. Dumnezeu a păzit-o. Fetiţa are doar o fractură de femur. Nu este nimic foarte grav. Este o minune”, a declarat Daniel Călin Urs, tatăl copilului cu care fetiţa se juca în momentul în care a căzut.

Reprezentanţii Iulius Mall au arătat că imaginile suprinse de camerele de supraveghere arată că în momentul incidentului, fetiţa era lăsată nesupravegheată.

„Imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona respectivă arată cum doi copii nesupravegheaţi, un băiat şi o fetiţă, aleargă spre scările rulante care duc la nivelul superior.  Fetiţa încearcă să se urce pe mâna curentă a scării rulante, aflată în mişcare, pe sensul de urcare, însă, într-o fracţiune de secundă, la ora 16:59:24, îşi pierde echilibrul şi cade la baza scării rulante de la nivelul inferior. S-a intervenit prompt, scările rulante au fost oprite, echipajele de intervenţie au fost chemate de urgenţă, iar copilul a fost preluat imediat de o Ambulanţă SMURD”, au arătat reprezentanţii Iulius Mall, la solicitarea „Adevărul”.

LEAVE A REPLY