Mircea Badea si Adrian Ursu au coborat din studiouri sa se “lupte” cu ANAF-ul. Cum au fost surprinși cei doi

0
276

Tensiunea a atins cote maxime la Antena 3, dupa ce inspectorii ANAF le-au dat 5 zile angajatilor sa paraseasca cladirea. Practic, daca deschizi televizorul, ai impresia ca vine sfarsitul lumii. In realitate insa, lucrurile nu sunt chiar cum par, scrie WOWbiz.ro.

ant

Incrancenare pe posturile din Baneasa, dupa ce autoritatile au declansat un „atac de tip securisto-bolsevic la adresa libertatii de expresie”! Cam asta a fost mesajul transmis pe Antena 3 de la momentul in care inspectorii ANAF au descins la sediul postului.

ant 1

Exista insa o diferenta destul de mare intre cum apar cei de la Antena 3 pe post si cum se comporta atunci cand nu sunt in platou. Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe Mircea Badea si Adrian Ursu la o „plimbare” prin parcarea trustului intesata de masini de la ANAF.

ant 3

Culmea, cei doi nici nu plangeau si nici nu dadeau cu pumnii si picioarele in masinile marcate, in schimb radeau cu gura pana la urechi. Si nu e o exagerare, Badea si Ursu erau mai mult decat relaxati, erau de-a dreptul binedispusi…

ant 2

Ce-i drept, cei de la Antena 3 au trecut prin multe la viata lor si au invatat sa intampine greutatile cu zambetul pe buze. Si probabil, cu atat mai mare necazul, cu atat mai mare zambetul.

ant 4

LEAVE A REPLY