RATB și Poliția declară război călătorilor evazioniști

1
144

controlori ratb

Regia Autonomă de Transport București (RATB) și Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București (DGPLCMB) vor efectua în mai multe zone ale Capitalei, începând de joi, 18 februarie, acțiuni comune de prevenție și sancționare a călătorilor evazioniști și agresivi din mijloacele de transport în comun, a anunțat RATB.

Cele două instituții vor colabora în perioada următoare pentru a spori nivelul de civilizație și de siguranță a cetățeanului în mijloacele de transport în comun.

“Scopul este reducerea fraudei și orientarea călătorilor către achiziționarea de titluri de călătorie și acela de a asigura un climat de siguranță și încredere în rândul călătorilor plătitori, dar și în rândul angajaților RATB (conducători auto și controlori). Totodată, se urmărește protejarea proprietății publice și private și crearea condițiilor reale pentru creșterea nivelului de coeziune a populației Capitalei”, precizează comunicatul regiei de transport.

Această măsură face parte dintr-un pachet mai amplu prin care RATB urmărește asigurarea unor servicii de transport civilizate, creșterea numărului călătorilor fideli, descurajarea celor frauduloși și îmbunătățirea ritmicității mijloacelor de transport în comun.

1 COMMENT

 1. Buna seara
  Tin sa mentionez faptul ca 90% din calatori au peste 65-70 de ani si circula de la ora 5:30-5:00 a diminetii in ratb, mirosind a pisat, a rahat si medicamente.
  Orice calator corect, este nevoit sa suporte asemenea duhoare, asemenea tratament mizer si mai ales, suntem o populatie educata care oferim si celor batrani loc jos.
  Dupa 12-16 ore zilnic de munca, sa oferi si locul jos batranilor, mirosind a pisat si impingandu-te in stanga si dreapta si calcandu-te pe picioare, fara caldura in ratb sau aer conditionat.
  Cu niste controlori imbracati la blugi si geaca din obor, numai Dumnezeu stie daca cioara de langa tine e controlor sau calator.
  Tratamentul controlorilor este dizgratios: va rog cardul si se flutura un plastic 2 secunde in fata respectivului calator.
  Tin sa mentionez faptul ca sunteti niste jigodii imputite, care taxati 100 lei o amenda a carui incident vine lipsa a 1.3 lei sau a lipsei casei de incarcare de la fiecare statie, sau lipsa angajatei care iti baga bani pe card, ca ori este in pauza de masa, ori schimb de tura.
  Civilizatia vine de sus!
  MASINI NOI
  CONTROLORI NOI
  SISTEM DE CONTROLARE DIFERIT
  INFORMAREA AJUNGERII RATB-ULUI IN FIECARE STATIE DIGITAL
  IN FIECARE STATIE SA EXISTE ADAPOST NU DOAR IN CENTRUL CAPITALEI.
  DECI sper ca am scris destul de multe incat sa citeasca cineva dupa mine si sa imi sustina ideea.
  Va multumesc
  Sa ma sugeti.

LEAVE A REPLY