CNADNR anunță CONTROALE DE AMPLOARE pe toate autostrăzile şi drumurile naţionale

2
184

cnadnr_66144700

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă efectuarea unui control pe reţeaua de drumuri naționale din România, privind amplasarea și funcționarea obiectivelor de-a lungul drumului.

Pe lângă controalele de rutină curente, vor fi efectuate și controale încrucișate între DRDP 1-7, pe întreaga rețea de de drumuri naționale și autostrăzi.

“Am dispus mai întâi o inventariere a obiectivelor situate în zona drumurilor noastre (50 m pentru autostrăzi de la marginea exterioară a zonei drumului și 22 m pentru drumurile naționale) pentru a afla exact cine funcționează cu sau fără autorizație de amplasare de la administratorul drumului. În paralele vom face și un control încrucișat între DRDP-uri, unul amplu. De anul trecut, conform Legii nr. 198/2015, Compania și-a putut actualizat procedurile, privind constatarea și sancționarea contravențiilor. De anul acesta, controalele și monitorizările vor fi elemente de bază ale managementului meu. Această opțiune este determinată de necesitatea mea de a cunoaște situația din fiecare domeniu de activitatea a Companiei. Acest prim demers va fi de durată ca sa avem o radiografie cât mai aproape de adevăr a ceea ce se întâmpla. De asemenea cred că pe viitor acest tip de control să fie permanentizat astfel încât să creștem veniturile Companiei” a declarat Cătălin Homor, directorul general al CNADNR SA.

În 2015, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a instalat pe drumurile din țară 23 de camere fixe noi. Alături de cele 74 de camere fixe, CNADNR mai deține 14 camere video mobile.

Vezi aici lista camerelor de pe șosele

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE pe o porţiune din podul de la Giurgiu din cauza unor lucrări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că începând de pe 17 februarie 2016 până la data de 28.04.2016, circulaţia rutieră pe podul de la Giurgiu, situat pe DN 5 la km 64+884, se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă de circulaţie, pe sectorul cuprins între km 64+525 – km 64+940, din cauza lucrărilor care vor fi executate pentru reabilitarea podului.

Pe sectorul de drum cuprins între km 63+600 – km 64+940 vor fi instituite restricţii de viteză, astfel:

30 km/h pe sectoarele cuprinse între km 63+600 – km 64+525, respectiv km 64+852 – km 64+940;
10 km/h pe sectorul cuprins între km 64+525 – km 64+852.

În vederea evitării unor blocaje în trafic, recomandăm conducătorilor auto, ca pentru trecerea în Republica Bulgaria să folosească și punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează:
Calafat (rutier);
Bechet (trecere cu bacul);
Zimnicea (trecere cu bacul);
Călărași (trecere cu bacul);
Negru Vodă (rutier);
Vama Veche (rutier).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro .

 

2 COMMENTS

  1. Era si cazul ! toate carciumele sunt pe marginea drumului si te orbesc noaptea cu reclamele lor ,nu au locuri de parcare si daca ar putea ar face prin ele ( sa le plaseze chiar in drum in loc sa ofere servicii de calitate

  2. Nu mai au băieții bani de buzunar??? Alte taxe?? Alți dulăi care vin la Os??? Dacă va uitați bine când intrați sau ieșiți din România pe la Giurgiu pe doi piloni ai podului scrie asa… 1952-1954. Adică… În doi ani a fost construit acel pod. Nu aveau tehnologia necesară cum o avem în anii aceștia. Cu toată tehnologia noua nu suntem în stare sa asfaltat în doi ani ce au construit “EXTRATERESTII” acum mai bine de 60 ani. RUSINEEEE!!!

LEAVE A REPLY