FOTO Ce nu s-a văzut la televizor în timpul mitingului Antena 3

7
2336

Antena 3 și celelalte televiziuni din Trustul Intact au organizat un miting în Piața Constituției, începând cu ora 15.00. Privit de la televizor, mitingul pare unul de amploare, iar Piața Constituției pare plină.

Potrivit camerelor de luat vederi ale RCR&RDS plasate la Palatul Parlamentului, se pare că la protest nu s-au adunat chiar atât de mulți oameni încât să umple piața.

Imaginea acesta a fost realizată la ora 17:00, în plin discurs al lui Mihai Gâdea.

PROTEST A3

Iată cum a fost văzut protestul de la televizor:

PROTESTATARI ANTENA 3

Și iată cum se umple Piața Constituției de Revelion:

piata const revelion

PROTEST A3

CITESTE SI: INCIDENT la mitingul Antena 3: A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei VIDEO

7 COMMENTS

  1. ELENA TI-A SPALAT CREIERUL CINEVA, NU AI PARINTI IN VIRSTA INSEAMNA CA SUNT SCLEROZATI PACAT DE EI CA AU O ASEMENEA FIICA RUSINE SA-TI FIE

  2. E adunare publica aprobata . a venit cine si-a dorit , care era numarul de participanti suficienti pentru a considera ca a fost o manifestare publica de simpatie pentru acei jurnalisti?
    Care era numarul magic?

  3. Să râzi o săptămână de aceşti hadicapaţi beşinoşi bătuţi în cap şi de soartă instigaţi de o haită de escrocii de la haznaua Antena 3 conduşi de escrocul puşcăriaş condamnat la 10 ani închisoare Voiculescu Dan! Niciunul nu a ştiut niciun moment de ce s-au aflat acolo şi ce trebuia să mânce sau să sugă! Sărmanii!

  4. Sincer sa fiu nu ma intereseaza absolut deloc mitingul de astazi, cati oameni s-au strans, nici media lor de varsta cum am vazut intr-o alta postare pe aceeasi tema, daca purtau sau nu scutece de adulti, ori daca mamaile din multimea respectiva , nestiutoare de limba engleza, au considerat “I love ANAF” o injuratura la adresa ANAF(repet toate aceste detalii au fost specificate intr-un alt comentariu pe aceasta tema, comentariu ce m-a facut sa fiu curios si de acesta), insa….daca tot compari mitingul acesta cu un revelion v-as ruga sa gasiti intr-adevar o fotografie de la un revelion(nu spun ca nu se umple piata asa). Pentru corectitudinea jurnalistica imaginea “revelionului” din comparatia distinsei semnatare Maria Pandele este mult mai primavaratica decat crede dansa, si anume din data de 16 mai 2010 de la concertul AC/DC de la Bucuresti.

  5. O catastrofa era cat pe ce sa aiba loc, spun expertii, dupa ce o cheie de strans suruburile a ramas prinsa intre componentele aripii. Din fericire, un pasager a vazut-o la timp, cu doar cateva minute inainte de decolare.

LEAVE A REPLY