Training GRATUIT și locuri de muncă pentru studenți

0
141

studenti-shutterstock-465x215

Primăvara aduce noi oportunități pentru studenții aflați în ani terminali. În perioada 4 martie – 6 mai 2016, Why Not împreună cu Home Garden vor implementa prima acțiune a proiectului Career Starter.

Career Starter este un concept nou, inițiat la Cluj-Napoca, ce vine în ajutorul studenților aflați în ani terminali oferindu-le șansa de a face practică și ulterior de a obține un loc de muncă în domeniul lor de studiu. Împreună cu o serie de parteneri strategic aleși, echipa Why Not își propune să ofere un program diversificat, care să cuprindă cât mai multe domenii, și în același timp să depășească granițele Clujului, prin dezvoltarea proiectului în orașe precum Timișoara sau Iași.

Prima acțiune din cadrul Career Starter este organizată împreună cu Home Garden, și se adresează studenților care își doresc o carieră în domeniul vânzărilor, în special studenților de la facultățile cu profil economic din Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. Programul se concentrează pe 4 elemente principale: recrutare, selecție, training specializat și 2 luni de practică activă pe teren împreună cu experți ai partenerului.

Cei interesați de acest porgram sunt invitați să completeze formularul de la acest link:http://goo.gl/forms/9e0RLis7IB până în 28 februarie, și să urmeze pașii necesari pentru a aplica la acest prim episod al Career Starter.

Toți cei care vor aplica vor fi incluși în procesul de selecție, urmând ca din fiecare oraș să fie alese câte 3 persoane. Toate cheltuielile asociate acestui program (transport, cazare, masă, workshop-uri) vor fi suportate de către organizatorii programului, urmând ca la final studenții să beneficieze de oferte reale de muncă.

Scopul nostru este să venim în ajutorul studenților și să le oferim acestora o șansă reală atât de a învăța, cât și de a practica în domeniul lor de studiu. Suntem extrem de încântați să avem alături echipa Home Garden care ne-a demonstrat atât încredere cât și suport în tot ce înseamnă lansarea proiectului Career Starter. Ceea ce este foarte important de menționat este și faptul că partenerul nostru își doreșe să investească în studenții care vor fi parte din proiect și că, la finalul parcurgerii celor 8 ieșiri pe teren, acesta va veni cu oferte reale de muncă, fapt pentru care le mulțumim”, spune Andreea Handrea , Project Manager Career Starter

Studenții interesați de acest program, dar și de oportunitățile viitoare oferite de programul Career Starter sunt invitați să urmărească pagina de Facebook de unde vor putea afla toate noutățile: https://www.facebook.com/Career-Starter-222795021392785/?fref=ts

sursa: oradestiri.ro

LEAVE A REPLY