INCREDIBIL! A minţit că e inspector ANAF ca să îşi facă unghiile gratis

0
108

manichiura_11

Românii dau dovadă de o imaginaţie ieşită din comun atunci când vine vorba de înşelăciuni, ultima dovadă fiind “isprava” unei femei din Constanţa, care s-a pretins inspector ANAF pentru a scăpa de plata serviciilor de manichiură.

O femeie din Constanţa a fost demascată de manichiurista pe care a încercat s-o escrocheze spunându-i că este inspector ANAF şi că nu îi achită nota de plată pentru serviciile de care a beneficiat la salon,scrie www.atitudineaonline.ro. Amatoarea de manichiură gratis a sunat la salon și-a făcut programare la unghii și, după ce s-a văzut rezolvată, s-a dat drept inspector al ANAF pentru a nu achita nota de plată.

Manichiurista nu a căzut însă în plasa acesteia și a demascat-o imediat, făcând-o şi de râs pe internet după ce a postat un mesaj pe o reţea de socializare.

„Doamna A. A. din Constanța și-a făcut programare la unghii. Când și-a dat seama că nu are bani, a spus că-i de la ANAF. Eu știu legile și le respect! De aceea nu i-a mers cu mine, dar poate dă peste vreo fată mai timidă care să-i facă gratis treaba!“ a spus manichiurista, conform sursei citate.

LEAVE A REPLY