Gabriela FIREA, cuvinte DURE pentru înlocuitorul lui Bușoi la Primăria Capitalei

0
168

Ludovic Orban este noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei. Orban va intra în cursa pentru fotoliul de edil-şef al Capitalei în locul lui Cristian Buşoi.

GABI-VRINCEANU-FIREA

“Este dreptul și problema liberalilor să-și aleagă cel mai potrivit candidat, noi nu putem decât să luăm notă. Indiferent că acesta va fi Ludovic Orban, care mai trebuie să treacă de votul din forurile de conducere ale partidului, sau alt candidat, PSD își va centra campania pe proiectele pe care le va propune bucureștenilor și nu pe defectele sau inadecvarea contracandidaților”, afirmă Firea, într-un comunicat.

Aceasta pretinde că scopul principal al liberalilor este de a câștiga primăria, nu de rezolvarea problemelor pe care le au bucureștenii.

“Nu știm dacă se referă la ocuparea de facto a clădirii sau la câștigarea accesului la cel mai mare buget local din România, dar este limpede că prioritatea liberalilor nu este, din păcate, îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Așa cum lupul își schimbă părul, dar năravul ba, PNL-PD și-a schimbat candidatul, dar a rămas tributar aceluiași stil de a face campanie negativă și de a-și axa discursul pe “dezastrul” lăsat de Sorin Oprescu, un primar care le-a aparținut însă și lor, în egală măsură. Asta ca să nu mai aducem în discuție “performanțele” celor doi primari liberali de sector — Andrei Chiliman și Rareș Mănescu”, arată Gabriela Firea.

Ea menționează că, indiferent dacă va candida sau nu la PMB, își va “concentra energia și priceperea către proiecte benefice pentru bucureșteni”.

“Indiferent că voi candida eu sau altcineva, PSD București va desfășura o campanie pozitivă, civilizată, axată pe oferta noastră și nu pe atacarea adversarilor”, subliniază Firea în comunicat.

LEAVE A REPLY