LOVITURĂ FRONTALĂ: După câteva luni de absenţă, Victor Ponta revine cu „o întrebare simplă” pentru Klaus Iohannis

0
67

După o perioadă de absenţă , Victor Ponta revine cu un atac la Klaus Iohannis, după ce şeful statului a revenit asupra declaraţiilor iniţiale din scandalul ANAF-Antena Group.

klaus-iohannis-am-ramas-surprins-de-cat-de-bine-am-fost-primit-in-pnl

Fostul premier îi transmite şefului statului că, dacă este de acord cu litera legii Fiscului, să lase ANAF să-l evacueze în cinci zile din imobil şi să dea înapoi suma de 640.000 de euro, plus chiria încasată de pe urma casei din Sibiu. Iohannis a contestat decizia Curţii de Apel Braşov, care a stabilit că imobilul a fost obţinut ilegal.

„O întrebare simplă – Dvs. ce credeţi, la cine va merge luni dimineaţă la prima oră ANAF – la Antena 3 sau la Dl. Klaus Iohannis? “Este evident – şi am spus acest lucru de nenumărate ori – că o decizie judecătorească trebuie aplicată.” – declaraţia lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles. Dl. Iohannis se referă (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplică şi la Domnia Sa – Moşierul? “, scrie Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

„Păi e simplu de aflat – luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, Dl. Iohannis să permită ANAF executarea deciziei definitive şi executorie a Curţii de Apel Braşov (dată încă din luna Noiembrie 2015), să evacueze în maxim 5 zile casa obţinută prin fraudă şi fals, şi să restituie suma de 640.000 EURO încasată ilegal (inclusiv chiria pe 2016)!“, continuă fostul premier. „(Şi să spună “Danke” că justiţia nu s-a sesizat încă să îi ia şi casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg. Ce blestem pe ţara asta ca după Băsescu, care încă ţine casa obţinută ilegal în Mihăileanu, să vina Iohannis care îşi ţine casa obţinută la fel de ilegal în Sibiu)!“, a încheiat fostul premier.

ponta-222

LEAVE A REPLY