Locuri de muncă disponibile: 160 de companii caută angajați în această primăvară

0
139

job

Un numar de 160 de companii in cautare de angajati vor fi prezente in cadrul evenimentului Angajatori de Top, care se va desfasura in aceasta primavara, scrie wall-street.ro

Conform Raportului Hipo.ro “Piata fortei de munca in 2016” anul acesta previziunile companiilor cu privire la numarul de angajari sunt pozitive. Astfel, aproximativ 50% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati cu peste 10%, iar aceste planuri se reflecta si in cadrul evenimentului Angajatori de Top, care reuneste in aceasta primavara 160 de companii participante.

Planurile de angajare sunt prezent intr-o varietate de domenii, de la IT&C, Inginerie, Automotive, FMCG, Logistica si Transporturi, BPO, Retail, Financiar Bancar, Audit si Consultanta, Constructii, Productie etc.

“Rolul evenimentelor de cariera merge dincolo de recrutare, oferind oportunitatea companiilor de a interactiona cu cei prezenti, de a lansa proiecte de recrutare, de a sustine workshop-uri si conferinte tematice si astfel de a interactiona cu candidati cu studii superioare. Targurile de cariera reprezinta o metoda de recrutare eficienta atat pentru pozitiile entry-level, dar si pentru cele adresate candidatiilor cu experienta, audienta prezenta fiind diversa, de la profesionisti, pana la studenti si proaspat absolventi”, a declarat Cristina Caratas, project manager, Angajatori de Top Bucuresti.

 

LEAVE A REPLY