Orange caută aproape 180 de studenți și masteranzi pentru pratică în vânzări

0
102

practica studenti

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, are 180 de locuri de practica disponibile pentru studenti si masteranzi, conform unui comunicat de presa al companiei.

Locurile de practica sunt in cadrul echipelor de vanzari si in magazinele Orange din toata tara. Orasele in care se desfasoara programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Dej, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medias, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Resita, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalau

Stagiul la se va desfasura in perioada 4 aprilie – 4 mai. Inscrierile se pot face pe www.orange.ro/first-step, de astazi pana pe 4 martie, urmand ca din 5 pana in 25 martie sa se desfasoare perioada de selectie si anuntarea candidatilor.

Experienta poate fi folosita la facultate pentru echivalarea orelor de practica incluse in programa de invatamant.

sursa: wall-street.ro

LEAVE A REPLY