Alina Gorghiu va naşte un băieţel: „O să nasc în acelaşi timp cu victoria la Capitală”

0
157

Alina-Gorghiu_3

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că la sfârşitul lunii mai va naşte un băieţel. Feircitul moment se va suprapune, cel mai probabil, peste campania electorală pentru alegerile locale, dar politiciana afirmă că “sarcina nu este un handicap, ci un lucru care te face să radiezi”

“Curând o să vină. Vine odată cu victoria la Capitală. (…) La sfârşit de mai. O să îmi spuneţi că alegerile nu vor fi duse cu succes de o femeie însarcinată. Sarcina nu este un handicap, este un lucru care te face să radiezi, să te simţi bine, cu multă energie şi cu multe cazne implicite”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la Realitatea TV.

Politiciana a mai spus că “plăcerea unei sarcini nu are nicio legătură cu disconfortul unei campanii electorale”.

Alina Gorghiu a afirmat că nu s-a hotărât în privinţa numelui pe care îl va purta băieţelul, afirmând că decizia o va lua la momentul oportun. “Ne-ar plăcea tare mult un nume vechi. Eu mă gândisem la un Vintilă, la un Dinu.(…) Mă gândeam să dau o simbolistică aparte numelui”, a mai spus Alina Gorghiu.

Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie, iar campania electorală va fi demarată, oficial, la 6 mai.

Iubitul Alinei Gorghiu este Lucian Isar, 38 ani, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, funcție din care a demisionat în vara lui 2012. Isar intrase în politică, la guvernare, venind din mediul privat. A ocupat, începând cu 2006, funcțiile de vicepreședinte la Citibank România, apoi aceea de vicepreședinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară. Potrivit unor publicaţii mondene, cei doi s-ar fi căsătorit în secret în urmă cu puţin timp, informaţie nici confirmată, nici dezminţită de cei doi.

LEAVE A REPLY