Măsură anti-controlori RATB: transport public gratuit

0
228

ratb_56947600

Liderul Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a anunțat astăzi o măsură interesantă în calitate de candidat la Primăria Generală București: transport RATB gratuit în Capitală!

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu spune că a primit de la bucureșteni mesaje despre problemele cu care se confruntă transportul RATB care ar fi ”grevat de comportamentul agresiv și necivilizat al controlorilor, la care se adaugă faptul că toți plătim taxe și impozite dar nu beneficiem în mod egal de servicii publice”.

Diaconu spune că prin transport RATB gratuit ”scăpăm de comportamentul agresiv și necivilizat al controlorilor care de multe ori îi agresează pe călători, facem economie la bugetul Primăriei Capitalei pentru că nu mai avem nevoie de chioșcuri pentru bilete sau de întreținerea sistemului electronic de validare a cardurilor care costă foarte mult în fiecare lună, după cum nu mai este nevoie nici de controlori sau casiere. În plus, studenții nu vor mai sta la cozi pentru a-și lua abonamentele cu reduceri. Tot ca efecte benefice ale acestei măsuri, reducem numărul de mașini în trafic și diminuăm poluarea”.

LEAVE A REPLY