Trei olteni au crezut că un polițist vrea să-i împuște cu radarul

0
213

politia radare

Poliţia Rutieră a pus în aplicare noile radare cu laser, care seamănă cu o armă. Pistolul este dotat cu cameră video HD şi poate indentifica şoferii aflaţi la peste un kilometru distanţă, scrie Adevărul.ro.
Pistolul radar al Poliţiei Rutiere Timiş a băgat în sperieţi trei olteni care au fost opriţi în Topolovăţu Mare. Şoferul din Mehedinţi a condus în localitate cu 112 kilometri pe oră.

Cei trei aflaţi în maşină au făcut apoi un circ de care şi Caragiale ar fi fost invidios.

Imaginile au fost postate pe stirileprotv.ro.  

– Păi am crezut că vrei sa ne împuşti, mă, frate, că avem duşmani. De unde să ştim noi de aşa ceva?

– Nu-i pistol.

– Pai noi de unde să ştim?

– Îmi pare rău că aveţi duşmani.

– Păi un civil stă îndreptat cu pistolul.

Pe lângă faptul că şoferul a intrat cu mare viteză în localitate, acesta nu avea nici permisul la el. Tot el a fost însă revoltat că poliţistul era în civil, însă oamenii legii i-au explicat că nu-i obligatoriu ca agentul să poarte uniformă în aceaste situaţii. Şoferul mehedinţean a fost amendat cu 1.500 de lei şi a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Politia Romana a cumparat 8 astfel de radare noi, cu raza laser. Pistolul e dotat cu o camera video hd care poate identifica inclusiv fata sofetului de la 1200 de metri. In plus nu poate fi detectat ori bruiat de vreun dispozitiv si functioneaza pe ceata ori vreme rea.

LEAVE A REPLY