Ludovic Orban, declaraţie inedită: Voi conduce Bucureştiul aşa cum l-ar conduce o femeie

0
181

orban pnl

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a făcut o declaraţie inedită, susţinând că va conduce Bucureştiul „aşa cum l-ar conduce o femeie”, în caz că va fi ales primar general.

„Sunt în cursa pentru câştigarea Primăriei Generale. Vreau să vă asigur că, după ce voi câştiga Primăria Capitalei, voi conduce Bucureştiul aşa cum l-ar conduce o femeie: şi cu sensibilitate, şi cu generozitate, şi cu dedicaţie, şi cu dragoste faţă de semeni, şi cu compasiunea faţă de cei care se află într-o situaţie nefericită. În toată activitatea mea (şi, aici, le cer cer scuze şi soţiei mele, şi mamei mele pentru că, uneori, le-am neglijat din cauza activităţii pe care am desfăşurat-o în spaţiul public), în orice funcţie pe care am exercitat-o, am pus în primul rând interesele semenilor mei”, a spus Ludovic Orban în faţa colegelor de partid reunite sâmbătă la Ateneu cu ocazia Galei Femeilor Liberale, potrivit zf.ro, citat de PSNews.ro.

Orban a subliniat că a apreciat întotdeauna colaborarea pe care a avut-o cu reprezentantele sexului opus.

„Mi-a cerut Alina Gorghiu să susţin prezenţa pe listele Consiliului General a 50% doamne şi domnişoare. Pentru mine nu există această limită. Dacă se poate, voi susţine şi mai multe. Nu fac asta ca să încerc să obţin sprijinul dumneavoastră. Realmente, în viaţa mea am lucrat foarte bine cu colegele pe care le-am avut. Întodeauna am fost mulţumit de activitatea profesională şi administrativă a doamnelor şi domnişoarelor alături de care am lucrat. Şi în campaniile politice pe care le-am avut m-am biziut în cea mai mare măsură pe susţinerea femeilor PNL”, a adăugat PNL-istul.

LEAVE A REPLY