Accident de tramvai în București: Ambele sensuri de circulaţie, BLOCATE

0
305

1_20479700

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că, urmare a unui accident rutier, ambele sensuri ale liniei de tramvai 1 sunt blocate, duminică, Regia luând în calcul devierea circulaţiei tramvaielor de pe linia 1.

“Pe Calea Şerban Vodă, la Adesgo, s-a produs un accident rutier de către terţi pe linia de tramvai. Ambele sensuri de circulaţiei ale tramvaiului 1 sunt BLOCATE şi se ia în calcul devierea tramvaielor”, anunţă RATB într-un mesaj duminică după-amiază. Conform sursei citate, în accidentul rutier sunt implicate mai multe autoturisme şi ar putea fi persoane rănite.

Traseul tramvaiului 1 este cel mai lung din Bucureşti, în prezent.

VEHICULELE RATB, insuficiente pe străzile din Capitală. Câte sunt STRICATE şi ce grad de uzură au

Angajaţii RATB susţin că numărul mijloacelor de transport în comun care circulă pe străzile oraşului este insuficient, sute de autobuze fiind stricate şi lăsate în depou, din cauza lipsei banilor. Conducerea Regiei confirmă că, în privinţa parcului de vehicule, problemele sunt generate de gradul avansat de uzură şi precizează că sute de autobuze, tramvaie şi troleibuze sunt în momentul de faţă nefuncţionale, aflându.se în reparaţii.

LEAVE A REPLY