Robert Negoiță ia atitudine în cazurile oamenilor care au căzut cu mașinile în Dâmbovița

1
584

masina dambovita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a publicat pe Facebook un mesaj în care cere Primăriei Municipiului București permisiunea de a se ocupa de porțiunea de splai, unde au avut loc două accidente similare în ultimele zile:

”Doua accidente rutiere, in 48 de ore, pe Splaiul Dambovitei! Cer Primariei Municipiului Bucuresti (PMB) sa ia MASURI URGENTE!
Am vazut in presa ca PMB arunca rezolvarea problemei catre Apele Romane si invers. De aceea, voi face chiar luni o solicitare catre PMB, prin care sa cer permisiunea sa ne putem ocupa noi, Primaria Sectorului 3, sa luam masuri de siguranta pe zona de splai care intra pe raza Sectorului 3.‪#‎iLoveS3‬
Nu putem sa ignoram, pur si simplu, faptul ca lipsa gardurilor de protectie a luat sansa la viata a doua persoane! O femeie de 26 de ani si tatal unui copil de 8 ani au murit, la diferenta de cateva ore, dupa ce au plonjat cu masinile in rau, in zona Targului Vitan.
Si nu sunt singurele accidente care au avut loc pe splai in ultimii ani! Gardurile de protectie lipsesc de ani de zile, pe ambele sensuri de mers.
Stiu ca gardurile se fura si sunt constient ca aceasta este o indeletnicire de care unii nu se lasa niciodata. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam cu mainile in san! Acolo se pot ridica parapete din beton prefabricat, asa cum am vazut ca s-a facut prin alte orase europene. Iar betonul nu cred ca il va fura nimeni, mai ales ca nu poate fi valorificat”, a scris Negoiță pe facebook.

Citeste si: Mașină căzută în Dâmbovița, acum! Una dintre victime a murit!

Citeste si: ACCIDENT GRAV în Bucureşti. O tânără de a murit după ce a căzut cu maşina în Dâmboviţa

1 COMMENT

LEAVE A REPLY