Un marș va avea loc astăzi, în centrul Capitalei

0
118

piata_victoriei_69605100

Duminică, 28 februarie 2016, între orele 12.00 şi 14.00, va avea loc un marş în centrul Capitalei, pentru susţinerea dării în plată. Marşul va avea ca punct de plecare Piaţa Victoriei şi se va încheia la Piaţa Constituţiei. Potrivit poliţiştilor, deplasarea persoanelor se va face pe banda I de circulaţie. La marş sunt aşteptate 500 de persoane, susţin organizatorii.

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, duminică, 28 februarie 2016, va avea loc un marş, în Capitală. Între orele 12:00 – 12:30, participanţii la marş se vor aduna în parcarea de deasupra pasajului Victoriei şi parcarea dinspre Bd. Nicolae Titulescu.

Între orele 12:30 – 13:30, deplasarea în marş se va face pe pe itinerariul: parcarea de deasupra pasajului Victoriei – Cal.Victoriei – stânga Str.Lipscani – Str. Smârdan – Str. Stavropoleus – Cal.Victoriei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Piaţa Constituţiei, punct final.

Organizatorul marşului este o persoană fizică care reprezintă Grupul clienţilor cu credite în franci elveţieni, la acţiune fiind aşteptate să participe aproximativ 500 de persoane.

Între orele 13:30 – 14:00, vor fi scurte alocuţiuni şi defluirea individuală a participanţilor, anunţă Jandarmeria Română.

Deplasarea persoanelor se va face pe banda I de circulaţie. Politiştii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

LEAVE A REPLY