Tragedie într-un parc din Capitală: Un copil a murit după ce a căzut dintr-un copac

1
190

ior

Un copil de 11 ani a murit duminică, după ce a căzut în cap dintr-un copac, într-un parc din Capitală. Băiatul s-a urcat în copac şi s-a dezechilibrat, iar căzătura i-a fost fatală. Nimeni nu a mai putut face nimic, medicii au constatat decesul copilului, iar legiştii au transportat trupul la IML pentru autopsie.

Tragedia s-a petrecut duminică după-amiază, în Parcul IOR, din Capitală. Băieţelul, în vârstă de doar 11 ani, se afla la joacă, împreună cu o prietenă a mamei sale.

El s-a urcat în copac, dar creanga pe care se afla s-a rupt, iar el a căzut direct în cap. Medicii care au ajuns rapid la faţa locului nu l-au mai putut salva.

Trupul copilului a fost dus la IML, iar poliţiştii de la serviciul Omoruri fac acum cercetări.

1 COMMENT

  1. In fiecare zi mor sute de copii, unii chiar abia nascuti, fara nicio vina, mor miii de batrani unii dintre ei cu un trecut memorabil, inovatori, oameni de conducere. In Iraq, Siria Afganistan au murit milioane de oameni omoraati de armatele americane si inca mor arabi care se opun regimului democratic american si pe voi va intereseaza ca un copil prbabil nesupravegheat de niste parinti incapapbili a murit ? Stiri da cacat.

LEAVE A REPLY