WhatsApp nu va mai fi disponibil pe aceste dispozitive. Vezi dacă şi TU eşti afectat

0
276

whatsapp

În urmă cu doar câteva zile, WhatsApp a împlinit 7 ani. Potrivit oficialilor aplicaţiei, acesta este prilejul ideal pentru a ne uita în trecut, să vedem ce s-a realizat şi ce trebuie schimbat, scrie noobz.ro.

Când a luat fiinţă WhatsApp în 2009, oamenii utilizau dipozitivele diferit faţă de cum o fac astăzi. App Store de la Apple avea doar câteva luni şi aproximativ 70% dintre smartphone-urile vândute la acea vreme aveau sisteme de operare vândute de BlackBerry şi Nokia.

Sistemele de operare oferite de Google, Apple şi Microsoft, care însumează 99.5% din vânzările de astăzi, erau pe mai puţin de 25% dintre dispozitivele mobile vândute la vremea respectivă.

Privind în perspectivă, peste următorii 7 ani, WhatsApp vrea să îţi concentreze eforturile pe platformele mobile pe care oamenii le utilizează cu precădere. Aşadar, până la finalul 2016, WhatsApp nu va mai fi disponibil pentru următoarele platfome mobile:

» BlackBerry, inclusiv BlackBerry 10
» Nokia S40
» Nokia Symbian S60
» Android 2.1 şi Android 2.2
» Windows Phone 7.1

Potrivit postării de pe blogul oficial WhatsApp, aceste dispozitive mobile, deşi au jucat un rol important în povestea aplicaţiei, în prezent nu mai oferă suportul unei evoluţii în cazul WhatsApp.

LEAVE A REPLY