Mircea Badea JIGNEŞTE urât o colegă chiar de 1 MARTIE. Apoi şi-a INSULTAT şi fanii de pe Facebook

0
422

mircea_badea_deget_adelina_pestritu_2700202f05

Tot mai agresiv în ultima perioadă, Mircea Badea reuşeşte să depăşească orice limită a mârlăniei. Chiar de Mărţişor acesta a jignit urât o colegă jurnalistă.

După ce ANAF a început executarea sentinţei de confiscare a unor clădiri folosite de infractorul Dan Voiculescu pentru spălarea banilor obţinuţi din frauda ICA, Mircea Badea pare că a pierdut orice auto-control şi jigneşte pe oricine, cu orice ocazie.

Chiar de Ziua Mărţişorului, Mircea Badea a găsit potrivit să-şi jignească urât o colegă de la o televiziune concurentă. Când l-au ironizat chiar fanii lui de pe Facebook, acesta a replicat extrem de agresiv cu alte insulte. 

“Gata, am decis: Ema Zeicescu este cea mai stupida forma de viata! Fara concurenta!”, a spus Mircea Badea, de 1 Martie, despre moderatoarea postului Realitatea TV.

“Vedeta” trustului infractorului Dan Voiculescu nu a explicat de ce a insultat-o pe jurnalista Ema Zeicescu. Jignirea aruncată de acesta către colega de breaslă, chiar de Ziua Mărţişorului, a determinat fanii lui Badea să reacţioneze ironic la adresa acestuia.

Răspunsul a fost la fel de mârlănesc ca jignirea adresată unei femei de Ziua Mărţişorului. Badea l-a făcut “drogat” pe fanul său.

ema-zeicescu

 

sursa: evz.ro

LEAVE A REPLY