Peste 50 de locuri de muncă pentru femei și bărbați: Salariile depășesc 1.500 de euro

0
138

job-part-time-in-ziar

Un mare angajator din Plymouth, Marea Britanie, caută 50 de șoferi pentru a lucra pe taxi, autobuz sau ca șofer personal. Salariul lunar este negociabil, dar nu mai mic de 1500 de euro, potrivit siteului ejobs.ro.

Selecția are loc în data în martie 2016, adresa exactă fiind menționată AICI (click pe link pentru detalii).

Principalele condiții impuse candidaților este să aibă permis de conducere de cel puțin un an și nu mai mult de o amendă pentru depășirea vitezei regulamentare în ultimii trei ani. Pot candida atât bărbați, cât și femei.

Se caută și mecanici, specializați fie în autoturisme, fie în TIR-uri și autobuze. În cazul celor specializați în TIR-uri și/sau autobuze, salariul anual ajunge la 30.000 de lire pe an, plus mașină pusă la dispoziție.

Salariul – atât pentru șoferi, cât și pentru mecanici – se negociază la interviu, însă depășește echivalentul în lire a 1500 de euro. Cazarea este asigurată și va fi plătită de candidat doar după ce începe munca. Asigurarea este responsabilitatea angajatorului.

Cei aleși vor lucra în Anglia sau alte state din Regatul Unit, cum sunt Irlanda de Nord, Scoția sau Țara Galilor. Se lucrează atât în orașe mici, cu câteva zeci de mii de locuitori, cât și în adevărate metropole, ca Londra. Şoferii care doresc să lucreze pe autobuz trebuie să deţină şi categoria de permis pentru aceste autovehicule.

Detalii suplimentare pot fi consultate AICI.

sursa: greatnews.ro

LEAVE A REPLY