Jobul de 2000 de dolari pe săptămână la Netflix, la care poţi şi tu aplica

0
250

netflix-instagram-salariu-2000-dolari

Netflix, celebrul serviciu de video pe Internet, care este disponibil şi în România din luna ianuarie a acestui an, vrea să te plătească cu 2000 de dolari pe săptămână pentru jobul visurilor tale. E cât se poate de serios. Tot ce trebuie să faci este să faci fotografii şi să le postezi pe Instagram, potrivit cariereonline.ro.

Pe scurt, e ca şi cum ai fi într-o continuă vacanţă şi, în acelaşi timp, ai câştiga şi o sumă frumoasă de bani. Şi trebuie să recunoşti că nu e o sumă pe care s-o ignori.

Netflix şi Instagram, care sunt parteneri de câţiva ani şi-au propus să angajeze un “vrăjitor” al Instagramului, care are în fişa postului să călătorească în Europa şi Orientul Mijlociu pentru a fotografia platourile de filmare ale celor mai populare filme şi spectacole marca Netflix, arată pagina lor de recrutare.

Nu este un job full time cu salariu şi beneficii, dar compania te plăteşte cu 4000 de dolari pentru două săptămâni şi îţi acoperă cu cheltuielile călătoriei. Adică îţi creează toate condiţiile pentru a te ajuta să faci cele mai bune fotografii.

Pentru a aplica la acest post, tot ce trebuie să faci este să urmăreşti Netflix pe Instagram şi să tag-uieşti trei dintre cele mai bune fotografii ale tale cu #grammasters3 pana pe 6 martie. Nu prea ştim exact cum vor fi selectaţi candidaţii pentru că descrierea celor de la Netflix e foarte vagă: “Suntem în căutarea unor fani ai filmelor şi serialelor cu talent pentru fotografie.”

Succes!

 

LEAVE A REPLY