Lovitură pentru Radu Banciu: Tribunalul București l-a condamnat DEFINITIV

0
1119

Radu_Banciu

Radu Banciu a primit o condamnare de la Tribunalul București! Vedeta B1 TV este obligată să plătească bani unui oltean, Titu Tudosie.

Tribunalul București a decis, definitiv, că B1 TV și Radu Banciu trebuie să plătească despăgubiri de 10.000 de lei, plus cheltuieli de judecată omului de afaceri din Craiova care și-a ridicat statuie în curte.

“Iertați-mi și mie asemănarea dintre boul acesta și Napoleon Bonaparte, dar de la distanță ziceai că e statuia lui Napoleon”, a comentat Banciu într-o emisiune despre craiovean.

„Mă, într-adevăr impozantă. Seamănă, de la distanță văzută, și ca să-l parafrazez pe Crin Antonescu care l-a comparat pe Ponta cu Iisus Cristos, iertați-mi și mie asemănarea dintre boul acesta și Napoleon Bonaparte, dar de la distanță ziceai că e statuia lui Napoleoan când intri acolo, în grota unde se ruga el acolo în Ajaccio.(…)”, a spus Banciu la B1 TV.

„Nu s-ar putea sesiza autoritățile dacă tot l-am difuzat pe acesta să mi-l salte, nu știu dacă mâine, poimâine că suntem în week-end, dar pe luni să-l văd ridicat pe acesta? Sigur, fără nici o întrebare, din statuia aia dacă o ducem la fier vechi cred că s-ar putea recupera o parte din prejudiciul pe care…Dar vă rog, fără întrebări. N-am chef să-l aud pe acesta justificându-se cu cei dragi. N-ați văzut ce burtă avea? N-am absolut nici o întrebare să-i adresez. Deci l-aș sălta pur și simplu cum saltă un uliu un iepure. Nu-i pune întrebări. Credeți că acela vine să spună că am avut ghinion sau de ce m-ai luat tocmai pe mine sau m-ai luat de lângă cei dragi. Astea sunt povești. L-ai ridicat, l-ai dus și la revedere. Pușcărie! Ce era cu căsoiul acela în spate? Tot colecționar de artă?”, a mai spus Banciu în emisiune.

Imediat după ediția din aprilie 2014, Tudosie a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului, dar l-a și acționat pe Banciu în instanță. B1 TV a fost amendat cu 10.000 de lei, însă emisiunea a intrat la pachet cu mai multe ediții ale emisiunii Lumea lui Banciu, anunţă paginademedia.

LEAVE A REPLY