Vicepreşedinte PSD atacat cu securea de un bărbat. Care a fost motivul disputei

0
106

secure_atac_vice_29674600

Gheorghe Nechita, viceprimarul comunei vasluiene Ciocani şi vicepreşedintele PSD Iaşi, a fost atacat şi lovit de un păstor.

Nechita a intrat în conflict cu consăteanul, după ce i-a atras acestuia atenţia că nu are voie să ducă vacile la păscut în liziera de salcâmi a Primăriei, amenajată cu fonduri europene.

Bărbatul s-a enervat însă şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a scos securea şi l-a lovit pe viceprimar cu muchia ei în cap şi i-a spart buza. Cei doi s-au luat apoi la bătaie, iar în final Gheorghe Nechita a sunaT la 112, anunţând Ambulanţa şi Poliţia.

Viceprimarul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar ulterior a depus şi o plângere la Poliţia Bârlad împotriva agresorului.

“În aceste momente, poliţiştii fac cercetări. Din afirmaţiile persoanelor implicate, rezultă că viceprimarul s-a deplasat pe un teren aparţinând Primăriei Ciocani, având un conflict spontan cu o persoană care avea animalele la păscut pe suprafaţa respectivă. În conflict, viceprimarul a fost lovit în zona capului cu muchia unei securi. În funcţie de rezultatul cercetărilor desfăşurate de poliţişti se va face încadrarea juridică a faptei”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt la IPJ Vaslui, pentru presa locală.

LEAVE A REPLY