Veste bună pentru studenţi: Pot primi practică şi recomandări

0
239

studenti

Deputatul Ioan Sorin Roman organizează, la biroul parlamentar, un stagiu de practică de trei luni pentru studenții de la Facultatea de Drept – specializările Drept și Administrație Publică, Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării – specializările Științe Politice și Jurnalism, și de la Facultatea de Științe Socio-Umane – specializarea Sociologie.

Studenții din anul II de la aceste facultăți sunt invitați să trimită pe adresa cabinetromanioan@gmail.com un CV și o scrisoare de intenție în care să precizeze de ce doresc să participe la acest stagiu de practică. Înscrierile se pot face în perioada  4-10 martie, urmând să fie selectați câte trei studenți de la fiecare specializare. Practicanții vor fi împărțiti în trei grupe a câte cinci. Timp de minimum două ore pe săptămână  vor munci la biroul parlamentar, unde, alături de deputatul Sorin Roman, vor  asista și  la audiențe.

Studenții selectați vor participa și  la ședințele de plen ale Camerei Deputaților și ale Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale. Tot în cadrul acestui stagiu de pregătire se vor efectua vizite la Curtea Constituțională, Ministerul Justiției și la sediile unor publicații și posturi TV centrale.

La finalul acestui stagiu, studenții  vor primi adeverințe de practică și recomandări.

sursa: voceatransilvaniei.ro

LEAVE A REPLY