Mihai Trăistariu acuză fraudarea concursului Eurovision: Voi merge la Parchet și voi depune o plângere

0
1012

traistariu eurovision

Mihai Trăistariu este foc și pară după ce a ratat calificarea la Eurovision, cu toate că și-a dorit cu ardoare acest lucru. În prezent, artistul amenință că va depune o plângere la parchet, acuzând atât lipsa unui sistem de televoting onest, cât și faptul că juriul l-a atacat în timpul desfășurării concursului.

Mihai Traistariu a lansat un atac pe Facebook în care acuză TVR că a măsluit televotingul pentru Eurovision. Mai mult, vedeta consideră că a fost furat la voturi, iar juriul l-a atacat intenționat în timpul concursului televizat pentru a-i diminua șansele de a câștiga.

Dragilor, de suparare, ieri, am si uitat sa multumesc romanilor care m-au votat la Eurovision! Imi cer iertare! Multumesc enorm pentru sustinerea voastra! Totodata va anunt ceva interesant. Am numarat pana la ora asta 117 mesaje primite pe Facebook, in care oamenii se plang ca m-au votat dar n-au primit NICI pana in ziua de azi confirmarea, de unde se deduce clar ca votul lor nu s-a inregistrat. Daca as fi primit 2-3 mesaje nu m-as fi impacientat, dar peste 100 e totusi mult si ma pune rau pe ganduri. Eu auzisem in anii trecuti ca manevra la televoting cam asa se poate face : daca vor sa iasa cineva anume, tie iti blocheaza pentru cateva minute linia telefonica ( o pun pe pauza ), in vreme ce la altii voturile curg si cresc. Dupa care iti mai dau si tie drumul la cateva voturi, iar iti opresc linia si tot asa. Vreau sa verific daca e adevarat! Nimic mai mult! Oricum aveam o banuiala in acest sens. Drept pentru care, va anunt cu bucurie ca azi sau maine, voi merge la Parchet si voi depune o plangere prin care am sa cer companiilor de telefonie sa imi arate toate sms-urile si apelurile telefonice catre 1200 cu mesajul 06, in intervalul orar 21.00 – 23.00, in data de 6 martie. Ca sa le numar si sa le vad eu cu ochii mei. E dreptul meu si nu mi-l poate lua nimeni. Si am sa merg pana-n panzele albe cu acest demers. N-am sa fac contestatie la TVR pentru ca trio-ul de anul trecut, Andrei Tudor, Cristian Faur, Luminita Anghel a facut contestatie si n-a primit vreun raspuns nici in ziua de azi! De parca nu stim cum functioneaza lucrurile! Am sa merg direct la PARCHET iar daca e nevoie deschid si un proces“, a scris Trăistariu pe Facebook.

 

LEAVE A REPLY