Surse: Ce procente are Gabriela Firea în sondaje

0
3132

GABI-VRINCEANU-FIREA

Social-democrații așteaptă sondajele finale pentru București. PSD ar putea să anunțe săptămâna viitoare lista candidaților la sectoare.

Pentru primaria generala a Capitalei, cel mai bine în sondajele anterioare ale PSD-ului stă vicepreședintele Gabriela Firea. Surse din partid spun că Gabriela Firea, cu susținerea lui Călin Popescu Tăriceanu, se situează în jurul unui procent de 40%. Fără susținerea lui Tăriceanu, candidatului PSD i-ar fi foarte greu să câștige, mai arată sondajele PSD, lucru care explică alianța strânsă între PSD și ALDE la București.

Sondaje în care a fost inclusă “toată lumea” care vrea să candideze la sectoare și la primăria generala au fost comandate recent de PSD și rezultatele sunt așteptate la sfarsitul saptamanii. Dragnea a fost de acord să se testeze cât mai mulți candidați pentru a elimina suspiciunile că și-ar impune preferații.

În sondajele PSD-ului, Ludovic Orban, candidatul PNL la Capitală, este “departe” de 30% așa cum l-a anunțat PNL, mai spus surse social-democrate.

Lista candidaților PSD va fi anunțată într-un Comitet Executiv National care ar putea avea loc la mijlocul săptămânii viitoare.

sursa: stiripesurse.ro

LEAVE A REPLY