VEŞTI BUNE: Cursuri pregătitoare pentru tinerii care vor să devină STUDENŢI

0
108

studenti poli

Vești bune pentru elevii care își doresc să devină studenți ai Universității Politehnica! Instituția organizează cursuri gratuite pregătitoare de Matematici, începând din martie și până la finele lunii iunie.

Universitatea Politehnica Timişoara, Departamentul de Matematică organizează în perioada 06 martie 2016 – 26 iunie 2016 cursuri pregătitoare de Matematici
pentru potenţialii săi studenţi, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze şi independent de forma admiterii (concurs de dosare sau concurs cu probe de verificare) pentru care optează, cursuri care vor fi utile atât pentru examenul de bacalaureat, cât şi pentru examenul din anul I de studii.

Cursurile sunt gratuite şi se vor desfăşura în fiecare duminică din perioada mai sus menţionată (excepţie 24 Aprilie, 01 Mai şi 19 Iunie) în amfiteatrul A101 al Facultăţii de Electrotehnică, Bulevardul V. Pârvan Nr. 2, între orele 10.00 şi 13.00.

Temele dezbătute urmează conţinutul Culegerii de probleme pentru examenul de bacalaureat şi admiterea în Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica în anul 2015.

Participanţilor la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.

Informaţii suplimentare: http://www.upt.ro secţiunea Admitere 2016.

LEAVE A REPLY